Ознака: оргули

Џиновските оргули повторно во катедралата во Калифорнија

Звукот на оргулите од марката „хејзел рајт“ повторно се слуша во катедралата во местото Гарден Гроув, во Калифорнија, САД. Речиси цела деценија траеше репарацијата...