Ознака: Независниот синдикат на здравствени работници

НСЗР: Платата да се исплати согласно Законот за минимална плата, во...

Правилно и законски да се исплати платата, согласно Законот за минимална плата, побара Независниот синдикат на здравствени работници, административен технички персонал и технички персонал...