Ознака: Некрстени денови

Новиот филм „Некрстени денови“ на Иво Трајков го отвора ФФФ

Свеченото отворање на 13. „Филозофски филмски фестивал“, кој оваа година ќе се одржи во периодот од 2 до 9 јуни во Скопје, ќе се...