Ознака: научнотехнолошките

Кина ќе ги поддржува жените во научнотехнолошките професии

Експертите излегуваат со предлози како да се надмине полесно родовата нееднаквост Унапредување на женските права и намалување на родовиот јаз Кина ќе ги поддржува жените што...