Ознака: Наке Георгиев

Кривичен ја одби како неоснована жалбата и го потврди притворот на...

Кривичниот совет од Одделението за гонење организиран криминал и корупција при Основниот кривичен суд Скопје, ја одби како неоснована жалбата и го потврди решението...