Ознака: „Мое здравје“

На дигитална апликација „Мое здравје“ граѓаните добиваат пристап до личните здравствени...

Министерството за здравство ја презентираше најновата мобилна апликација со која граѓаните ќе имаат можност во секое време да пристапат до личните здравствени картони. Согласно политиките...