Ознака: митска рок-група

„Звијезде“ – митска рок-група од 1980-тите

Песни што ме тераат да играм Групата „Звијезде“ е митската југословенска, хрватска група, која ја има во сите народни преданија. Тие израснаа во новиот бран...