Ознака: Митко Бојмацалиев

Нема хаос и опструкции во управните служби, обрасците доаѓаат навремено, тврди...

Не е вистина дека некој нешто сменил, се работи за уште една лажна вест. Ако ги земеме бројките од 29 јануари, до денеска, ќе...

Последната пратка обрасци е доказ дека системот функционира, не се занимавам...

Дополнителниот заменик министер за внатрешни работи Митко Бојмацалиев во интервју за „ТВ21“, одговарајќи на прашањето околу последната пратка на обрасци за патни исправи која...