Ознака: Мија Стерјовска

Новата Мис на Медитеранот е Македонката Мија Стерјовска!

На изборот за „Мис на Медитеранот 2023“, што се одржа минатиот викенд во Киренија на Кипар, македонската претставничка Мија Стерјовска направи голем успех со...

Мија Стерјовскa избрана за „Кралица на убавината“ во Истанбул

Македонската претставничка Мија Стерјовска (18) од Скопје ја освои титулата „Кралица на убавината“ (Queen of Beauty), во конкуренција на 30 кандидатки од исто толку...