Ознака: „Михајлово“

Меѓународен камп „Вики го сака живото наследство“

Викендов во одморалиштето Михајлово Изминатиот викенд, поточно на 22, 23 и 24 септември, се одржа кампот „Вики го сака живото наследство“, во одморалиштето Михајлово на...

Завршен концерт на музичкиот камп на млади музичари

Од 1 до 9 септември во одморалиштето „Михајлово“ во близината на Кавадарци се одржува третото издание на интернационалниот камп за млади музичари „Етно Македонија“,...

Одржан 13. Интернационален музички камп за млади музичари во Михајлово

Триесет ученици и студенти од Македонија и од Србија од 24 до 29 август учествуваа на Интернационалниот летен музички камп во Михајлово, Кавадарци, кој...

Можност за збогатување на знаењето и за нови пријателства

Во одморалиштето „Михајлово“ на планината Кожув се одржа летен камп за наградените ученици од натпреварите по француски јазик во Македонија Учениците поделени во групи според нивото...