Ознака: Меморијалниот центар на холокаутот

На изложбата „Мазал Тов“ еврејските свадби во Македонија меѓу двете светски...

Во петок, со почеток во 19 часот, во Меморијалниот центар на холокаутот во Скопје ќе се одржи изложба под налов „Мазал Тов“ на која...