Ознака: маркетиншко

Реакцијата на зеницата го „избира“ најдоброто маркетиншко решение

  Целта беше уште пред четири години да се понуди нешто различно, нешто што повеќе и подобро ќе ги разбере потребите на крајните корисници, кога...