Ознака: Маријам Чачија

Историјата не треба да има цена

Маријам Чачија и Ник Војт, грузиски режисери Грузискиот документарец „Волшебната планина“ на авторите и режисери Маријам Чачија и Ник Војт, кој беше дел од програмата...