Ознака: Макекспрес превоз

„Макекспрес превоз“: Не сме организатори на протестите, партиите да не ги...

Од „Макекспрес превоз“ велат дека не се организатори на протестите и не знаат до кога ќе траат протестите, дали ќе се прошират на други...