Ознака: лесно масло

Поевтинуваат бензинот, дизелот и екстра лесното масло

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...

Намалување на цена на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...

Од полноќ дизелот и лесното масло послапуваат за еден денар, цената...

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек...