Ознака: кзк

Конкуренцијата треба да го унапреди процесот, а не обратно

 По стопираната тендерска постапка за воведување на 5Г-технологијата во Македонија Тендерот неодамна беше прекинат по постапката на Комисијата за заштита на конкуренцијата (КЗК), откако беше...