Ознака: КСОМ

Синдикатите ќе бараат од новата влада зголемување на минималната плата и...

КСОМ се прошири со СПАЈС На Конфедерацијата на синдикални организации на Македонија – КСОМ денеска ѝ се приклучи Синдикатот на приватен, административен и јавен сектор...

Конфедерацијата на синдикалните организации бара итна седница на Социјално-економскиот совет

Конфедерацијата на синдикалните организации на Македонија (КСОМ) бара од Владата итно да се одржи седница на Социјално-економскиот совет. Според КСОМ, причина за ваквото барање е...