Ознака: Костинброд

Изградбата на гасниот интерконектор во Костинброд е важен ден за регионот,...

Претседателите на Србија и Бугарија, Александар Вучиќ и Румен Радев денеска се сретнаа во Костинброд, каде присуствуваа на почетокот на изградбата на гасниот интерконектор...