Ознака: коспонзорство

Предлагам да се преиспита македонското кукавичко коспонзорство за Сребреница

In medias res. Како граѓанин на оваа држава не можам да се согласам со некои нејзини валкани и намерно антимакедонски политики, па затоа на...

Вучиќ за коспонзорството на резолуцијата за Сребреница: Претпоставувм дека тоа е...

Српскиот претседател Александдар Вучиќ коментирајќи го коспонзорството на Македонија за резолуцијата за геноцидот во Сребреница во ОН, оцени дека „тоа е благодарност за сето...