Ознака: конкурс за илустрација

Фестивалот „Литера“ распишува конкурс за илустрација за деца на темата ...

Меѓународниот фестивал за литература и илустрација за деца „Литера“ распишува конкурс за авторски илустрации на темата „Свет со љубов“. Сите заинтересирани илустратори може да...