Ознака: Каскадната

Каскадната поврзаност на воените судири ги загрозува и Европа и Балканот

Повод: Вознемирувачката порака на германскиот министер за одбрана Борис Писториус дека во Европа постои опасност од војна „Европа мора да биде во состојба да се...