Ознака: карма

Не прави им го на другите тоа што не сакаш да...

Барањето правда за негирањето на Македонците идеолошки ја контаминира Европската Унија. Затоа кога Брисел и европските политичари ја осудуваат реториката на Путин, односно неговото...