Ознака: Јован Андоновски

Случајот со Леонид не е единствен, неделава ќе ја почнеме иницијативата...

Заменик-омбудсманот Јован Андоновски одговорајќи на новинарско прашање во врска со случајот Леонид Индов најави дека оваа недела ќе почне да се работи на иницијатива...