Ознака: измени КЗ

Сериозна загриженост поради висока корупција и измените на КЗ, стои во...

Македонија се обврза да започне и приоритетно да ги спроведе уставни измени со цел во Уставот да ги вклучи и граѓаните кои живеат во...

Јовески: Обвинителството не беше консултирано за измените во КЗ, ќе се...

Владата во постапката за донесување закони, а исто така и Собранието не ги достави измените на Кривичниот закон до надлежните институции. Веројатно сметале на...