Ознака: Иван Сергеевич

Трибунот Толстој (3)

Антиупатства за лична употреба Односот меѓу двајцата писатели варира, сѐ до смртта на Иван Сергеевич, меѓу топло - ладно: кога се заедно, не им треба...