Ознака: италијански музеи

Треба ли да се продаваат дигитално делата на Микеланџело

СВЕТОТ Е СЦЕНА Некои од познатите италијански музеи, поради финансиски загуби, одлучија да го понудат своето богатство во дигитален облик, што предизвика остра критика во...