Ознака: ГС

Генералното собрание на ОН денеска ќе гласа за резолуцијата за Денот...

Генералното собрание на Обединетите нации денеска ќе гласа за резолуција со која 11 јули ќе се прогласи за Меѓународен ден на сеќавање на геноцидот...