Ознака: ГРАНИЧНИТЕ

Со десет ленти ќе се амортизира метежот на Табановце

ГРАНИЧНИТЕ ПРЕМИНИ ЗАТРУПАНИ ПОРАДИ ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА Поголеми чекања и задржувања на граничниот премин Табановце има главно кај протокот на патнички возила, во екот на туристичката...