Ознака: Голо Брдо и Гора

МД „Илинден”- Тирана достави барање до албанскиот парламент за формирање две...

Македонското друштво „Илинден”-Тирана достави барање до претседателката на албанскиот парламент Линдита Никола, со кое од име на Македонците се бара формирање две општини Голо...