Ознака: голема дамка

Скандалот со државјанството на Онишченко е тежок удар и голема дамка,...

Скандалот со државјанството на Онишченко е тежок удар и голема дамка, нагласи министерот за надворешни работи Бујар Османи, потенцирајќи дека земјата од него може...