Ознака: Филозофскиот

Меморандум за соработка помеѓу Кисела Вода и Филозофскиот факултет

Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски, и деканот на Филозофскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Метoдиј“ - Скопје, проф. д-р Ратко Дуев,...