Ознака: Ерусалим – Тел Авив

Семејствата на заложниците го блокираа автопатот меѓу Ерусалим и Тел Авив

Семејствата на заложниците го блокираа автопатот меѓу Ерусалим и Тел Авив, барајќи враќање на нивните најблиски. Десетици роднини на заложниците во Газа, заедно со нивните...