Ознака: „Докуникулци“

Повик за петтата генерација „Докуникулци“

Здружението за промоција на документаристиката, „Македокс“, е во потрага по петтата генерација на „Докуникулци“ на возраст од 14 до 18 години, кои сакаат да...