Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 26056)

За миграцискиот инстинкт, хаосот, стравот, надежта…

Миграцискиот инстинкт - во кој е проектирана човечката потреба за движење, е константа на севкупната историја на човештвото. Надежта во љубов и верувањето дека...