Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25707)

Единствен учебник за медиумска писменост се слободните медиуми

Зошто кога ќе ги слушнам зборовите „борба против дезинформациите“, „медиумска писменост“ и „модерирање на содржина на социјалните мрежи“ инстинктивно се фаќам за пушка? Ограничувањето...