Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25534)

Љубезни инквизитори: нови напади на слободната мисла

Македонија е во континуиран напад на слободата од новите фундаменталисти: во име на јавното здравје (ковид-19); во име на „антидискриминацијата“; во име на нашите...