Ознака: Детска лига ФФМ

ФК Куманово – генерација 2012 ја освои Детската лига на ФФМ

Децата од фудбалската школа на ФК Куманово родени во 2012 година станаа шампиони во Детската лига (ДЛ) на Фудбалската федерација на Македонија, откако го...

ФК Куманово-генерација 2012 го освои второто место во Детската лига на...

Младите фудбалери од фудбалската школа ФК Куманово, родени 2012 година се  вицешампиони во Детската лига на ФФМ, откако во големото финале беа несреќно порази...