Ознака: деиндустријализација

Нѐ очекува нов бран на деиндустријализација?!

ПРОИЗВОДСТВЕНИТЕ КОМПАНИИ НА БИЗНИС-ГИЛОТИНА ПОРАДИ ЕНЕРГЕТСКАТА КРИЗА Енергетската несигурност и нередот на пазарот за снабдување со електрична енергија во пакет со галопирачките цени, освен што...