Ознака: Дарвинизмот

Дарвинизмот на западниот корпоративен свет

Записи во несоница Дарвинизам. Тој поим, драг читателу, како што знаеш и самиот, е поврзан со Чарлс Дарвин и неговата еволуционистичка теорија во која го...