Ознака: Д Викенд

Д Викенд е најпопуларниот пејач на денешницата

Абел Тесфаје или едноставно Д Викенд го собори Гинисовиот рекорд и стана најпопуларниот музичар во светот. Тој неодамна стана првиот изведувач што достигна 100...