Ознака: д-р Александар Обедниковски

Д-р Александар Обединковски е нов директор на Клиничката болница во Битола

Ортопедот, д-р Александар Обедниковски, специјалист на одделението за ортопедија и трауматологија, е новиот директор на Клиничката болница во Битола. Обедниковски доаѓа на местото на Билјана...