Ознака: Бугарски фашистички

Бугарски фашистички окупатор – не е говор на омраза, туку...

Каков апсурд! Македонија, која „започнува“ преговори со Европската Унија, сојуз што идеолошки е заснован врз принципите на слободата и демократијата, ќе мора да ги...