Ознака: Бугарски бран

Стерјовски: Бугарите се во поход за асимилација на Македонците во Мала...

Претседателот на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса зa европска интеграција (МАЕИ), Васил Стерјовски, предупредува на нов бугарски поход за асимилација на Македонците...