Ознака: Бич филм фестивал

„Бич филм фестивал“ привлекува млада публика, која денес е ...

Во екот на туристичката сезона во Охрид и оваа година се одржува шестото издание на „Бич филм фестивал“ од 19 до 23 јули. Годинашното...