Ознака: „балкански специјалитет“

Соседските препки на еврoинтегративниот пат се новиот „балкански специјалитет“

Проширувањето на ЕУ тоне во спиралата на меѓусебното неуважување на балканските народи и држави Освен македонско-бугарскиот спор, кој е заглавен од криминални причини разбирливи само...