Ознака: Азбукијада

Аз, буки, веди…, буква до буква во ред се реди

Мојата азбука: Стојан Тарапуза, писател за деца Азбукијада Аз, буки, веди.... Аз, буки, веди.... Буква до буква во ред се реди. А е на чело, Ш е на крајот, другите со нив го...