Ознака: априлилили

Априли-ли-ли: Деца, маски и насмевки

Деца облечени како омилените јунаци, принцези, животни, готвачи или лекарки, филмски ликови..., по повод денот на шегата, денеска прошетаа на плоштадот во Скопје и...