Ознака: Анжеј Дуда

Откако руски комичари го исмеаја Дуда, кој 7 минути мислел дека...

Ќе се заострат правилата за проверка кој телефонски разговара со претседателот на државата, затоа што минатата недела, руски комичари го измамија Анджеј Дуда дека...