Ознака: Ајдински

Да му ги вратиме квалитетот, угледот и достоинството на УКИМ

Најстариот универзитет во Македонија на 30 мај избира ректор. За лидерската позиција се пријавени шестмина професори. „Нова Македонија“ ви ги претставува кандидатите за ректор...

Фондацијата „Проф. д-р Љупчо Ајдински“ ќе им додели парични награди на...

Традиционално, двапати во годината фондацијата „Проф.д-р Љупчо Ајдински“ доделува парични награди и признанија. Во чест на денот кога е роден професорот Љупчо Ајдински, 28...