Ознака: 4 доза

Почнува вакцинација со четврта доза против ковид-19, не е потребно закажување

Комисијата за заразни болести на денешниот состанок ги разгледа заклучоците од Националната комисија за имунизација, во врска со почеток на вакцинација со четврта доза...